2021-09-21 1538 views
天下無不散的筵席 🍻終於返完Intern 要回歸校園了⏰🏫講再見梗係要預備定D 散水餅卑同事啦 🐱之前食過佢normal size 既撻 覺得超好食 ‼️ 見佢原來都有散水餅禮盒🎁就專登訂嚟試吓啦💕.▪️ᴍɪɴɪ-ᴛᴀʀᴛᴇs ʙᴏx (𝟷𝟼ᴘɪᴇᴄᴇs) $400 | ⭐️: 4.8/5一盒一共5款撻:Vanilla Strawberry 🍓 • Raspberry Chocolate 🍫 • Coconut Mango 🥭 • Earl Grey Orange 🍊 • Sesame Matcha 🍵 每個撻直徑4.8cm 下午茶一人一件 大細啱啱好佢個撻餡都唔會話太甜 🥰 同埋味道有層次✨最鍾意係佢個底有一層脆脆既餅底🍪 好好食我無試晒所有味道,但之前試過佢個綠茶芝麻 我超級鍾意❤️ 因為兩隻味都係我既大愛‼️今次再試埋佢個紅莓朱古力味 都非常好食🤤 根據我既經驗同收集返黎既Feedback 應該無邊隻味係伏🤐 隻隻都幾高質吓🔥.👍🏻好個方面:佢呢盒款式夠多 外型亦都做得好精細 ~ 同事見到都讚又靚又好食🤤 佢亦都有online落單同 送貨服務 🛵 超級方便唔洗煩.👾 唯一一個問題係:佢每個

天下無不散的筵席 🍻
終於返完Intern 要回歸校園了⏰🏫
講再見梗係要預備定D 散水餅卑同事啦 🐱

每個撻直徑4.8cm 下午茶一人一件 大細啱啱好
佢個撻餡都唔會話太甜 🥰 同埋味道有層次✨
最鍾意係佢個底有一層脆脆既餅底🍪 好好食
今次再試埋佢個紅莓朱古力味 都非常好食🤤

👾 唯一一個問題係:佢每個撻既距離擺得比較近 尤其疫情之下😷 大家都唔想自己整污糟隔離個撻👻 所以每一個都好似夾公仔咁搵張紙巾🧻夾個撻出黎😹 有少少麻煩👊🏿 但如果嗌佢另一個9盒裝既Gift Box 就應該無呢個問題🤗以為佢個盒係獨立包裝 好似一個個禮物盒咁🎁 但就貴D ($423)

—————————————————————
整體而言,狸貓推薦呢個餅撻禮盒做散水餅👍🏻
唔單止落單方便快捷 又有速遞服務 💫 我都係Last day 前5日先訂 哈哈(勁遲先準備 zzz)
重點係性價比好高 又靚又好食又多款式🥰 簡直無得彈🤗