2023-05-03 3557 views
❤️要好好利用假期到極致😍我就揀咗呢間環境咁正嘅海景餐廳🍴而且食物質素高、服務態度好🥳唔錯呢🥳🥳🍱奢綽臻選午餐 🍴小碟▫️CORN SALAD🌈呢個沙律食材勁豐富呀🥳🈶️燒粟米沙律🌽車厘茄🍅蛋🥚辣椒🌶️花生🥜青檸🍋加埋酸酸甜甜嘅醬汁😍好開胃呀🥳▫️KOREAN FRIED BROCCOLISY🌈估唔到佢地將新鮮嘅西蘭花炸左🥦兩個加埋入口都一樣咁脆卜卜🔥超🈶️咬口🥳裡面仲有椰菜🥗红蘿蔔絲沙律🥕芝麻添❤️因為我地唔係好食得辣🌶️所以可以叫店員將辣椒醬另上架🥳🍴主菜▫️SEABASS COCONUT🌈我本身係超級喜歡食鱸魚🐟呢個用咗泰式嘅方法去做就相當之惹味喇😋充滿住椰香嘅鱸魚😍配埋南薑椰奶🥛芫荽🍀好好送飯呀🍱佢哋個茉莉米飯仲好有咬口添🍚▫️MR ANGUS🌈呢個安格斯先生牛肉煮得非常之「淋」呀🐃配埋仲🈶️烤咗嘅美國牛仔骨🐂乾葸🧅薯仔🥔玉桂🌱椰子🥥味道濃郁而且夠曬香🔥又係另一個最配白飯嘅菜式喔🥳🍴甜品 +$30/每款▫️可可椰子🌈用咗朱古力做咗個脆脆嘅朱古力批🍫中間再夾住椰子雪糕個裡面😍咬開脆脆嘅朱古力批之後啲雪糕就「必」咗出嚟👍配埋朱古力醬同埋吉士忌廉❤️超特別呢🥳▫️夏月鮮果蛋白餅🌈喜歡💕佢哋呢個蛋白餅夠脆口🔥甜度

🍱奢綽臻選午餐

▫️MR ANGUS

🍴甜品 +$30/每款

▫️可可椰子

▫️夏月鮮果蛋白餅

🌈喜歡💕佢哋呢個蛋白餅夠脆口🔥甜度適中👍上面仲🈶️柚子蛋黃醬、熱情果芒果醬、同埋椰子雪糕添🥳Yummy💕

☕️咖啡、茶 +$20

🌈我個咖啡控朋友叫咗杯Cappuccino嘆☕️佢就好滿意喇🥳

🍸精選白酒 +$30

🌈環境咁靚💕我就梗係叫番杯白酒嘆下hea下啦🥳暫時飛唔到都要九唔九出嚟享受下啦❤️
  • SEABASS COCONUT
  • MR ANGUS