2016-02-28 3701 views
情人節晚上揾餐廳同老朋友慶生真的好困難。偶爾來到海港城發現一間意式餐廳唔駛一千蚊有套餐,仲有餐酒送,價錢實惠,於是入內一試。 第一道菜可選湯或沙律,我和老友一人揀一款,南瓜湯好creamy,海鮮沙律好多魷魚,好足料。 Pasta有三文魚意大利雲吞,雜菇意粉。喜歡意大利麵的彈牙口感。 Main Course 有煎羊架同魚,魚好滑,羊就略嫌熟了一點。 甜品有Strawberry Tiramisu 同朱古力切餅。由於期間讓職員知道呢餐係生日飯,所以上甜品時碟邊有Happy Birthday 的裝飾,仲大家一齊唱生日歌! 為了讓這一頓晚餐加上完美的句號,我們另外order 2 杯 牛奶咖啡,飽飽足足的!

Other Info. : 餐廳大廚不時出來問客人是否滿意食物,而且好樂意分享飲食經驗。加分!
2016-02-14
Celebration