2010-01-15 8 views
2010 -01-14 呢晚係姊妹們食飯的日子,有人提議嚟呢度食,咁所以就去了~以前聽呢個名,人家只會話「好貴」;幾年前有幸有內地分店試過,感覺深刻。既然香港係第一次試,當然要上嚟睇下大家推介啦... 唔可以訂位、要等位、齊人入座才不限用餐時間.... 大家嘅提醒令我哋有啲擔心,因為大家放工時間唔一致,有人住得遠怕等得嚟食完太夜.. 幸好去到仲入有人潮,所以我哋入去時仲可以被安排到卡位,坐得好舒服,真好!因為要等齊人關係,我哋邊叫小食邊等~至於叫餐方面,睇大家推介蟹粉小籠包,呢個係我至愛小店,皮薄餡鮮,真係同外面食好唔同,呢個係我哋唯一ENCORE再叫的美食;仲叫咗大家推介嘅排骨蛋炒飯,(呢個都好好味),另外仲叫咗湯同菜!!店內服務員由我哋入去到走都好有禮貌咁為我哋服務,响香港食店來講已經少見...今次雖然人唔算多,我哋都唔係試太多,希望下次多啲人時可以試到更多好味的美食~
另外仲叫咗湯同菜!!

$135 (Dinner)