2018-03-07 193 views
星期日放假 特登同朋友去食餐飽飯😹😹😹 食呢間放題8:45pm平d $238咋!!! 見佢有movenpick & 哈根大師😻😻😻食番兩杯都番本啦😼😼一坐低梗係食sashimi先啦😼少少地叫住first round!個大赤蝦真係超大隻超長🙀仲有膏 不過真係好似甜蝦甜少少😼 泰式天使蝦就失色啲啦 如果配埋個泰式辣汁就好食好多 咁先釣到個味出嚟㗎嘛😿 另外個赤貝都係必叫!超級甜!口感又正 爽口!😻😻 我哋攻完幾round sashimi都飽左5成😹😹😹 回本未!?未! 食埋佢啲熱盤先!個辣汁煮東風螺就味道普通 不過勝在東風螺就新鮮嘅 仲連葉😺 羊鞍都唔錯😻比我地想像中大件 又有肉唔老!孜然粉味好香 可以encore!! 最後就梗係食甜品啦!不過原來雪糕每人只限一杯😿😿😿 我無得食兩杯😿不過movenpick strawberry味係fresh嘅!食飽食佢就岩哂😻😻仲有要讚下樓面會成日幫我地收走食完嘅碟 廚房出單又快又準 無漏單 同最重要!岩quantity😹😹💪

回本未!?未! 食埋佢啲熱盤先!
辣汁東風螺
個辣汁煮東風螺就味道普通 不過勝在東風螺就新鮮嘅 仲連葉😺
羊鞍

2018-03-04
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
羊鞍
  • 刺身