2017-06-07 363 views
呢間太垃圾,人生第一次寫食評。是咁的,今日我就叫左個叉燒拉麵,我女朋友就叫左個雞排飯。兩個都飲凍檸茶。好啦一黎就已經比漏叉燒仲要等左勁耐先黎,份量方面叉燒得2小塊仲要開半,食完都唔飽,女朋友就話個雞排又少汁又難食,個飯係乾淨淨一d汁都無。杯檸茶先係重點,個杯唔知係咪無洗,勁多油,我個杯仲要無落糖水,後尾問佢要,個女待應仲要問番我咁你依家想點啊,真係好無耐。最後我同女朋友杯茶真係飲唔落,太污糟比錢走人。同場有兩個人係門口睇左勁耐睇到我地食行左入黎,我同女朋友都心諗唔好入啊,唔想再有人中伏。呢d鋪頭應該唔會有熟客。。。。
雞排飯,叉燒拉麵
2017-06-07
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Tea