Hiring
$18,500-$23,000
$17,500-$25,000
$17,500-$25,000
See All 6 Jobs
中午12點到達,沒有太多人。 首先有一位面帶微笑的侍應走過來問我們要不要餐包, 這裏的香草包和芝士條很不錯,是免費的。 再過多幾分鐘,另一個中年女侍應問我們要不要點菜, 我話要睇睇先。點知佢過咗兩分鐘唔夠,就又走嚟問我要點什麼菜,堅煩。 問佢有咩好介紹, 佢就只係話: 今日餐湯有龍蝦湯同南瓜湯,或者你可以揀沙律bar。 喺佢嘅催促氣勢之下,我就揀咗湯, 老公揀咗沙律bar。 後尾我再睇返meau, 先知原來頭盤仲有好多選擇。 服務態度好唔得。 催催貢令人好有壓力。好彩除咗呢個中年女侍應有問題, 其他侍應都係好好禮貌的。 而且食物也不錯, 只是份量少了一點。老公點的鴨肉闊意粉, 麵質很有咬口。 我點了魚扒,頗juicy。 但南瓜湯不太特別, 帶少少酸味。 餐飲可以試試這裏的熱朱古力,很濃,較杰身,不錯。
2017-10-22
  • 熱朱古力