2016-08-14 1185 views
我喺Lamtei 扒房忠實Fans, 幫趁咗好多年,屯門,元朗店都會去,最近一年都係去屯門總店多,尋晚因為朋友住元朗區所以就大家去元朗店!先講食物,我哋order都係主打菜,肉眼,牛柳都燒得好香好好味!而我喜愛嘅鵝肝黑松露飯因為鵝肝無貨,而改試帶子意大利飯,可惜味道真的唔夾,我點都唔明點解會改帶子,一鮮一濃口味,大廚唔通無試過?講到服務,我今次真係嚇親,侍應串嘴情度係令人覺得煩厭!首先朋友要牛扒3成medium rare , 侍應竟然話係5成,話朋友錯,然後再講我唔同你拗!到我問點解鵝肝缺貨半年之久?呢個係店主打菜式,無咗主打菜,客人仲點會再嚟? 我係Fans當然想知!點知侍應答我,鵝肝係法國直接入口,供應商無貨,咁我問點解唔用第二間?又或用鴨肝呢?侍應再答:法國全國已經唔再出口鵝肝!我哋做正宗法國菜當然唔會改!侍應一講我真係俾佢嘅尊業嚇咗一跳!我真係未聽過法國正宗只有鵝肝,都未聽過法國唔出口鵝肝,我今年先去完法國,機場大把有售!再者法國人也愛鴨肝!我好少响open rice 寫食評!因為我希望我喜愛嘅餐廳長做落去,所以我希望餐廳老闆見到我嘅評語,除了食品質素外,員工尊業都好重要!請多
講到服務,我今次真係嚇親,侍應串嘴情度係令人覺得煩厭!

到我問點解鵝肝缺貨半年之久?
侍應一講我真係俾佢嘅尊業嚇咗一跳!
再者法國人也愛鴨肝!
我好少响open rice 寫食評!
因為我希望我喜愛嘅餐廳長做落去,所以我希望餐廳老闆見到我嘅評語,除了食品質素外,員工尊業都好重要!請多聆聽客人意見!
  • 豬手,牛扒,千層面