2018-12-23 527 views
第一次黎食呢間,叫了四人餐。食物質素無想像中咁好,不過安排欠佳,令到呢一餐感覺欠佳,失望。雞絲粉皮,粉皮係粗身,口感還算可以的不過最大問題唔夠凍,醬唔夠多,所以一般般吧。蒜泥白肉,還是一般,唔算特別差或好,不過白肉唔多 魚(轉了不是套餐既魚),魚肉咬感還不錯,湯有點辣味,算是可以啊,都有水晶粉係湯入面,如果食哂都幾飽的。小籠包,沒有特別,不過不失,呢個係另外點既。刀削麵,可能本身我對刀削麵都一般,所以口感唔吸引我。時疏唔算油,菜夠綠,食落去都算新鮮幾好味,不過食菜好味既話我就唔駛黎呢度食啦。。鐵板牛肉,感覺上又係唔算出眾,無特別。因為朋友唔食羊所以轉了牛。糖水,桂花小丸子,桂花味重,小丸子食粉,唔岩我口味了 片皮鴨,鴨都還可以,係算有點肉,部分皮唔算肥,所以都叫算ok既,如果肉多一點更好。走個時,因為2030有第二輪,好多人係佢個個窄巷等阻住又有人推bb車阻哂走廊,走人更加難,侍應見到又唔叫等位既人企散d迫住走廊點走,第一輪完結時間係 2030又好多人走,但2025分已經放左部分人入黎, 人地未走已經叫人企係台隔離等,感覺好差,安排好亂。總結正常情況下,不會再有第二次。雖然食物質素尚可

蒜泥白肉,還是一般,唔算特別差或好,不過白肉唔多

小籠包,沒有特別,不過不失,呢個係另外點既。

刀削麵,可能本身我對刀削麵都一般,所以口感唔吸引我。

糖水,桂花小丸子,桂花味重,小丸子食粉,唔岩我口味了

總結

正常情況下,不會再有第二次。
雖然食物質素尚可接受但服務安排欠佳。
整體價格對比質素就唔算抵了。
2018-12-22
$320 (Dinner)