2015-07-12 4262 views
是日星期六,大學時期的好友返左黎香港,睇完戲就同另外兩位朋友一齊食飯,試下 Goobne 的烤雞。 我地睇完 minions 同行左一陣街,大約 6點半左右上到去,在門口等位的人有啲多,不過幸運地剛好有幾枱人食完,所以我地都好快有位。我地4個人叫左 3樣野,佢地 meau 的選擇唔算多,所以我地好快就做好決定。 枱上面有個按鈕,禁一下就會有人黎。每枱都位有放置垃圾的小桶,亦有小鉗同叉。當上烤雞的時候亦會為我地送上手套,不過烤雞剛上枱時太熱了,所以朋友都用叉食。而因為我比較習慣用刀叉,所以就問 waiter 拎了一把刀。我地被安排坐係窗邊角落的位置,所以我地坐得好舒服。 如果你問佢地拎水,佢地只提供熱水,不過佢地的 bottle water 都只係 8 蚊。

Mojito

Blue Orangeade

grapefruit smoothies

雞蛋卷

豬蹄 - less spicy

原味烤雞
2015-07-11
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Mojito
Blue Orangeade