2024-03-06 542 views
🇰🇷食得舒服嘅韓燒🔥-食肉獸朋友最鍾意食韓燒 今次就約咗呢間寶勒巷嘅元祖店韓珍😚 環境同音樂都好輕鬆舒服 店員仲會過嚟幫手燒添 啱曬我呢啲廚房殺手呀🤭-🐷濟州黑毛豬二人餐 $780講到韓燒我就最鍾意食豬 見到呢個黑毛豬二人餐就啱曬啦🫡釀冬菇伴柚子沙律 / 炸蛋梳乎厘第一次見食韓國嘢見到釀冬菇 好得意😯 食落好清新🌞 炸蛋梳乎厘外形好得意 食落啖啖蛋香🍳濟州黑毛豬五花肉 / 濟州豬五花肉 / 特級豬頸肉喺店員幫手之下嚿嚿都燒得好香口呀🥓 黑毛豬豬味香 豬頸肉都好juicy😍 攞塊生菜加啲醬包住嚟食 係韓國嘅味道🤤 生菜可以任添架🙆🏻明太魚麵 / 韓式泡菜解酒鍋明太魚麵食落好似水冷麵咁 食肉食到有啲膩嘅時候就啱曬啦🍃 泡菜解酒鍋飲落好似有啲蕃茄味咁 好味喎😳-🍧芒果益力多刨冰 $98估唔到烤肉店個刨冰都咁出色🥹 成個冰底都係芒果味加上有啲椰果 唔係原味冰加芒果醬咁hea 欣賞💞-🍨韓式手作雪糕 馬格利酒味 $28今餐最驚喜嘅手作雪糕‼️ 食到好香嘅米酒味 完全係好似平時食韓國菜飲嗰啲咁🍶 為咗呢杯雪糕我會再返嚟🫠-📍韓珍 (寶勒巷)尖沙咀寶勒巷6-8A號盈豐商業大廈1樓-
🇰🇷食得舒服嘅韓燒🔥
🐷濟州黑毛豬二人餐 $780
講到韓燒我就最鍾意食豬 見到呢個黑毛豬二人餐就啱曬啦🫡

釀冬菇伴柚子沙律 / 炸蛋梳乎厘

濟州黑毛豬五花肉 / 濟州豬五花肉 / 特級豬頸肉

明太魚麵 / 韓式泡菜解酒鍋

🍧芒果益力多刨冰 $98

🍨韓式手作雪糕 馬格利酒味 $28

📍韓珍 (寶勒巷)
尖沙咀寶勒巷6-8A號盈豐商業大廈1樓
  • 炸蛋梳乎厘