2021-12-01 35 views
今日超級興奮,去咗旺角行街買衫,買到自己好鍾意嘅嘢同埋買咗好多聖誕嘅裝飾品🎄🌺難得去到旺角,就梗係要周圍食吓好嘢啦!誤打誤撞之下,去咗呢一間珍一料理😎俾佢呢間餐廳嘅顏色吸引咗,覺得好靚,行到入去嘅時候望得到成間餐廳好乾淨!而且所有款式都擺晒出嚟可以自己揀,真係望到都已經流晒口水🤣🤣今次我就叫咗呢個麻辣嘅牛柏葉!估唔到掃街都可以食得到呢個麻辣嘅牛柏葉!本身我自己好鍾意食川菜嘅味道,因為川菜嘅辣同一般嘅立美好唔同,會有一種好快嘅辣味留喺口腔,而且呢個辣味亦都會持續得比其他嘅辣持久!加埋呢個牛柏葉嘅份量好多,食得非常過癮👍🏻👍🏻同埋超級爽口彈牙,加埋呢個牛柏葉可以掂到好多醬汁,所以非常入味!

TakeAway