2014-08-25 4259 views
            韓燒熱潮停不了,今日一次過upload喜來稀肉同炑八燒烤,覺得兩個都幾好!前者韓燒帶頭人,但炑八尼一個後起之秀都吾差!      場內設計格局偏向簡約,而員工服務態度不過不失,但是食物竟然令我眼前一亮!當我問經理點解牛骨肉甘正甘新鮮既?經理同我講牛肉系美國進口高級牛肉,料都幾肯來落本喔!唔錯唔錯......      另外名物爐邊蛋和醬油蟹也是一絕!雞蛋泡菜可以無限量甘加,淨系食蛋就夠啦!而且醬油蟹都唔係度度都有得食,電視就見得多,一食之下發現不得了,蟹既鮮甜同醬油的惹味融埋一齊,爽啊!如果配埋炸雞啤酒就好啦,可惜冇得賣,而且醬油蟹既供應期有限,希望下次同女女去仲有得叫啦!

美國牛肉

醬油蟹