2021-04-06 33 views
原來炸雞都有放題🤪位於銅鑼灣嘅Sodam Chicken 提供炸雞pizza 放題🤩 如果唔想放題都可以單點🤣 而且放題價錢好抵🤪cp值幾高🥳==============================炸雞pizza放題($128) + 焗雞小食放題(+$20)8/10炸雞方面有好多款式eg. 黃金鹹蛋炸雞 檸檬柚子炸雞 蜜糖芥末香蔥炸雞etc. 呢3款係我覺得最正🥰 檸檬柚子食落酸酸甜甜 食得多都唔滯🤣蜜糖芥未都唔錯🤣 黃金鹹蛋好足料 鹹蛋外層好濃🥳 pizza 方面 有千島 熱帶風情 明蝦水牛芝士 etc. 而芝士就最好味🥰 焗雞方面 蜜糖蒜香 雙重芝士bbq香焗都推介大家試🥳 焗雞都幾脆 肉質都幾滑🥳 小食方面就柚子醋沙律 好fresh 食落炸雞一都要食返菜中和返🤣仲有好多其他小食eg. 薯條 牛油栗米 海蜤etc. 薯條配搭炸雞嘅黃金鹹蛋醬 好惹味👍🏻推薦大家咁食🤣-西柚啤酒,蜜桃啤酒($78) 買一送一西柚啤酒唔錯🥳 西柚味好濃🥳飲落好fresh👍🏻配埋炸雞一流🥳 蜜桃都麻麻地🤣陣味有少少假同太甜🤣===========================
西柚啤酒,蜜桃啤酒($78) 買一送一
===========================