2020-07-30 728 views
«722»芝士奶蓋抹茶L=港女組合=me🧀🥛🍵﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣▷芝士奶蓋抹茶 $28▶多多椰果雪沙 $28荃灣呢一帶都幾多黃店茶飲,次次試下新野都抱住想分散投資,但又好驚中伏嘅心態去買。兜咗一個圈,專登揀間最多人排緊隊但我又未試過嘅😂睇睇下menu先發覺唔怪之得咁多人排啦!最平$20就有一杯珍珠奶茶,芝士奶蓋大杯都唔使$30就飲到,即刻狗衝芝士奶蓋抹茶先~因為人多都等咗3個字先有野飲,一拎上手好鬼大杯,第一啖啜下個芝士奶蓋,香濃度我畀7分啦,唔算話超濃特濃,但又唔係冇味,都飲到芝士味嘅,不過可以再鹹啲就好。抹茶都飲到應有嘅苦味,而且唔會成口粉,都沖得好滑~ 我覺得整體性價比都高!抵飲之選!🤗椰果沙冰個杯影到長到好似一條野咁,我見水果沙冰系列都好多人嗌好受歡迎,熱辣辣整返杯即時降溫❄️ (頭盔:都係個句近排咁危險就唔好除口罩係街飲啦!買返屋企慢慢飲啦!😬)﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣茶匠荃灣大河道12號地舖
«722»
芝士奶蓋抹茶L=港女組合=me🧀🥛🍵