2020-01-06 80 views
朝頭早未食早餐,又想飲杯咖啡,行下行下見到呢間coffee shop,見間舖好sharp好靚 ,同周圍嘅舖好唔一樣, 咁就入去嘆杯咖啡啦。今個月係聖誕,裏面都佈置得好有聖誕氣氛, 成間舖頭裝飾好有心思,鋪頭細細但係坐落去覺得好舒服,啲枱凳同餐具都襯得好好。我哋嗌咗兩款好唔同嘅咖啡, 一杯latte, 一杯手工咖啡。 杯latte好靚,同個杯碟同匙羹超級襯,咖啡好滑好香,嚟到又唔會好熱我可以即刻飲到, 唔錯唔錯。我試咗一啖手工咖啡,個味道好特別,  好似喺第度未飲過。 咁啱今日呢個時間唔太多人喺度, 慢慢飲下傾下偈真係好寫意好舒服呀, 而且呢度整得咁靚,啱哂女仔啊。

LATTE

手工咖排

我試咗一啖手工咖啡,個味道好特別,  好似喺第度未飲過。

2019-12-27
LATTE