以往食日式餐廳既印象都係響一間好日式裝修同燈光昏暗既環境 今日食既依間日本餐廳位於海旁 一邊食野一邊欣賞大海 真係特別令人relax同enjoy今日早少少黎食Lunch 所以比較多位 店員好體貼咁為我地安排左兩個近海既二人座位 等我地享受一下下午暖和既陽光店員亦都好殷勤咁為我地介紹野食 依度既午餐主要係食丼飯同定食經過一輪掙扎之後 我地終於下到決心叫一個鐵板美國安格斯定食同一個燒烏丼再加多一串燒牛舌同美國牛肉 點餐後就來左一個前菜等我地開下胃依個燒烏丼好好食 好有日本風味 佢個生蛋入面加入左醬油 打勻後撈飯一流 個丼飯有肉有蔬菜 真係岩晒注重飲食既我依個牛舌同美國牛肉串燒都係一級推薦 肉質唔會因為串燒關係太乾 仲保留肉既嫩滑同好juicy 而且仲有下面加熱左既石頭保持住熱力 係啲咁凍既天氣都可以慢慢食 唔怕好快變凍依個燒安格斯亦到好好食 唔需要牛扒汁既襯托 淨係啲蔥花同蒜片已經可以將牛肉既味帶出來 好好食👍🏼👍🏼👍🏼食完後仲有一個泡芙做甜品 今餐實在太滿足喇兩個人埋單都在$600蚊以內 以一間咁高質既餐廳黎講都算抵食 值得推薦👍🏼👍🏼👍🏼

點餐後就來左一個前菜等我地開下胃

食完後仲有一個泡芙做甜品 今餐實在太滿足喇