2020-07-05 217 views
銅鑼灣食街應該好多人都有去過。我哋久唔久都會嚟幫襯一下。但係可能好多人唔會發覺係中間地段有一間日式西餐廳。次次食親都係有讚冇彈!疫情之後好耐冇去,今次再嚟幫襯,仍然有高水準嘅午餐供應!午餐好抵食有一個日式湯、主菜同埋咖啡或茶。都係$98。銅鑼灣鬧市地段都算合理價錢。質量好最緊要!少少哋一班人可以入室內就好似包場咁!室內就舒服啲,室外嘅位置就比較迫一啲!食物方面而家午餐有三種選擇,今日我哋試咗其中兩種。極力推介三文魚沙律飯同埋蕃茄雞肉烏冬三文魚沙律飯裏便嘅沙律好新鮮!個汁都係好惹味!份量好多!半熟醃三文魚就真係最好用嚟送飯食。本來諗住唔食咁多飯,結果就食晒雞肉烏冬個蕃茄湯好香份量啱啱好!連佢跟餐嘅咖啡都係好有水準,跟咖啡嘅奶係熱嘅!我要求要多一份奶,佢哋嘅服務態度都係好好!走嘅時候仲不斷多謝

同埋蕃茄雞肉烏冬

雞肉烏冬個蕃茄湯好香份量啱啱好!
走嘅時候仲不斷多謝

• 炙燒醃三文魚沙律飯