2024-05-14 7 views
👱🏻‍♀️朋友仔終於係馬鞍山買左樓喇🏡見住佢哋由拍拖去度依家買埋樓👫一步一步為將來而努力💪我都戥佢開心🥳📍今晚我就入咗去後嘅新居參觀🏡而佢仲帶咗我去屋企附近食咗間隱世高質居酒屋🏮呢間居酒屋裝修仲好有feel添💯🍣劍魚腩火炙壽司 $48/2件🌈超肥美嘅劍魚腩✅肉質細滑豐腴😋入口綿軟 鮮甜到不得了💯🍣左口魚裙邊火炙壽司 $45/2件🌈咬落口嘅口感豐富✅左口魚啖啖都充滿油脂😜入口即溶❤️好正🥳🍣帆立貝火炙壽司 $48/2件🌈帆立貝被燒到金黃色嘅表面🔥食落爽口又保留住新鮮帶子嘅鮮味❤️帆立貝剌身我哋平時就食得太多喇😋今次就轉轉口味食火炙😍即刻愛上🥳🍜照燒雞扒拉麵 $78🌈呢個啲鷄肉超鮮嫩多汁✅加埋心啲加埋彈牙嘅拉麵🍜啖啖嘅口感層次仲好豐富添🥳🐡雞泡魚乾 $48🌈呢個小食送酒一流嘅燒雞泡魚乾超正💯好香口又juicy❤️🪿鵝肝手卷 $58🌈手卷就食得多喇😜但係鵝肝手卷就真係第一次試😋充滿油香嘅鵝肝經香煎後外脆内軟🔥加埋佢入面啲醬汁😍香而不膩👍清新嘅味覺新體驗呀🥳🐥軟骨雞肉棒 $48/2串🌈一咬入口已經食得出雞肉同雞軟骨嘅比例啱啱好💯口感十足👍重點係雞軟骨唔會太硬😋點埋佢地自家製月見汁✅味道令人回味喔🥳🦑汁

🍣劍魚腩火炙壽司 $48/2件

🌈呢個小食送酒一流嘅燒雞泡魚乾超正💯好香口又juicy❤️

🪿鵝肝手卷 $58

🐥軟骨雞肉棒 $48/2串

🦑汁燒墨魚仔 $48/2串

🌈細細粒嘅小墨魚仔真在太可愛喇🦑燒完仲好爽口彈牙❤️好喜歡呢🥳

🍣三文魚腩刺身 $68/4片

🌈三文魚腩肥美味道又濃郁💯口感仲有好豐富嘅油質添😜好新鲜呀🥳