2024-05-13 61 views
銅鑼灣又多一間性價比高嘅任食邊爐啦😋😋SRF美國極黑和牛片套餐,可以食120mins~絕對夠時間慢慢嘆👍🏼🥘湯底-清甜椰子雞鍋椰子🐥雞鍋有大量嘅🥥椰子片和椰子肉,係加熱嘅過程中淡淡椰子清香撲鼻😚無論煮肉定煮菜都可以突出食材本身嘅味道!自助餐區自助餐區選擇眾多~前菜、蔬菜、各種丸類、響鈴、炸魚皮、台灣腸、麵類、醬料、甜品等當中蔬菜類我最推介嘅係生菜同萵筍,丸類最有驚喜係咖喱魚蛋,入面真係有流心咖喱醬!甜品必吃haagen daz,仲有四款口味添,分別係抹茶、士多啤梨、曲奇同埋焦糖脆餅~🐮肉類推介SRF美國極黑和牛片& 美國安格斯牛板腱~牛味濃郁👍🏼🦐海鮮& 火鍋配料包括帆立貝、鮮甜海蝦、鮮甜沙白、脆鯇魚片、爽脆墨魚、海蔘、竹笙釀蝦滑、美顏花膠、台北鴨血、鮮雞子、田雞腿等~當中最特別係竹笙釀蝦滑,冇乜見過其他地方有得食😳小食類叫咗爆漿糍粑外面香脆,入邊有爆漿嘅紅糖漿~十分滋味!🫖飲品有數款酒精飲品選擇,無糖茶選擇眾多,連珍珠奶茶都有😳我哋就揀咗佢地自家製嘅無糖茶,洛神花茶同豆漿。洛神花茶帶微酸,可以解解膩👍🏼豆漿豆味👌🏼

銅鑼灣又多一間性價比高嘅任食邊爐啦😋😋

🥘湯底-清甜椰子雞鍋

自助餐

🐮肉類
推介SRF美國極黑和牛片& 美國安格斯牛板腱~牛味濃郁👍🏼

🦐海鮮& 火鍋配料

小食類
叫咗爆漿糍粑外面香脆,入邊有爆漿嘅紅糖漿~十分滋味!

🫖飲品