燒肉ONE

Yakiniku One
2023-12-17 810 views
Happy Friday約咗同事lunch去食燒肉賀一賀🤣揀咗間喺公司附近嘅銅鑼灣燒肉,之前都食過,覺得和牛唔錯門口寬敞開揚,裏面都有好多位,等左陣就可以入去,座位空間都大,唔會感覺太逼太侷促有全日套餐可以揀,仲要全日都唔使收加一服務費我就揀咗日本宮崎A4和牛牛肩胛套餐,朋友就揀澳洲M8和牛嫩牛胸腹套餐,套餐包咗珍珠米飯、沙律/枝豆/麵豉湯同甜品日本宮崎A4和牛牛肩胛套餐和牛燒一燒,入口即溶,嗰種油而不膩,好有牛肉油花嘅香味,超正,即刻好掛住日本❤️澳洲M8和牛嫩牛胸腹套餐呢個相對日本和牛就冇咁嫩,冇咁多油花,不過好有牛味,係另一種嘅美味套餐可以用半價再加肉,咁就加咗日本A4三角肉同埋A4牛肩胛抵另外叫左鰻魚串同鮑魚串,鰻魚就要自己點汁再燒,燒得幾香,鮑魚都比較新鮮仲有兩粒帶子,都幾大粒同新鮮調味料有好多款,任君選擇套餐包左免費嘢飲,我就揀咗果汁仲有甜品,揀咗雲呢拿雪糕,滿足嘅一餐不過一個鐘就有少少趕

有全日套餐可以揀,仲要全日都唔使收加一服務費

日本宮崎A4和牛牛肩胛套餐

澳洲M8和牛嫩牛胸腹套餐

套餐可以用半價再加肉,咁就加咗日本A4三角肉同埋A4牛肩胛

仲有兩粒帶子,都幾大粒同新鮮
調味料有好多款,任君選擇
套餐包左免費嘢飲,我就揀咗果汁
仲有甜品,揀咗雲呢拿雪糕,滿足嘅一餐
不過一個鐘就有少少趕

• 日本A4和牛三角肉