✔️ChicBur $158每次嚟都會嗌呢個croffle 因為真係好酥脆好有牛油香🧈🤤 仲要餡料都好食 有好大件脆皮無骨雞髀 配埋蕃茄 芝士 酸青瓜 脆煙肉同焦糖化洋蔥味道好豐富🥰✔️始祖 Pizza $158呢度嘅手工Pizza之前都食過幾次🍕 講唔停好鍾意佢哋嘅Pizza無論係咩口味都會落好多芝士🧀🤩底下嘅餅皮都算幾有咬口 面頭仲加咗辣肉腸同肉碎😚✔️雞翼(海鹽黑椒/ 水牛城)$88我哋就嗌咗水牛城味 醬料俾得好多所以佈滿晒成隻雞翼 味道會偏重口味啲🙈酸酸辣辣都幾唔錯☺️✔️提拉米莓莓牛窩夫 $88呢個甜味croffle都好正 好重玉桂香😝 再配埋椰子雪糕🥥有冰火交融嘅口感 不過呢款tiramisu 咖啡味就無乜 主要係食到cream chesse~✔️自家製朱古力雪糕 配摩卡 $68✔️Falling $68
✔️ChicBur $158

✔️始祖 Pizza $158