帶左個英國返香港的朋友去初嘗火鍋放題,朋友對於食物種類咁豐富都感到驚喜!而且,超讚的是,可以由12:00去到4:00,有4小時,真係好易回本,好推薦比大家!我地簡左3號餐(hkd218),有美國極黑和牛片、安格斯牛板腱、美國豬梅肉片、西班牙豬五花片、脆鯇魚片、手打蝦滑等等,呢個價錢任食真係好抵!咁火鍋湯底仲可以加$48有鴛鴦鍋底,我哋就試咗滋補豬筒骨鍋同最新的瑤柱花膠雞鍋!真係有成隻雞髀🍗同花膠!認真足料!菜同丸嗰啲都係可以任拎,因為佢有個凍櫃係咁吹住,都好新鮮!推薦企鵝墨魚丸,可愛又好食!另外,飲品係超級多!除咗有酒嘅類別之外,佢仲有自家製嘅珍珠奶茶啊!熱甜品方面,非常推薦自家製嘅楊枝甘露,個芒果汁非常之濃!甜品除咗有Häagen-Dazs雪糕之外呢,仲有da dino gelato!!種類多得來,都係好食㗎 !真係好滿足!係絕對想去第二次!💁🏼‍♀️服務:有加一,職員好樂意為你服務🏡環境:呢間真係幾多人,但係拎嘢都唔會覺得好迫,場地係好夠大嘅!多人嘅話仲有房添!

真係好滿足!係絕對想去第二次!

💁🏼‍♀️服務:有加一,職員好樂意為你服務