👧🏻Wodafoodie in Causeway Bay疫情下對異國食物特別鍾情,知道呢間韓國餐廳推出左好抵食既放題,所以假日lunch time就同朋友黎試下😋✨🍖炸雞Pizza放題 $128 (+$28 🍗焗雞, 小食)本身$128既放題得6款炸雞同4款口味既pizza,難得食放題緊係去盡佢食曬咁多種味啦!😝所以加左$28食埋7款炸/焗雞同10款小食😍呢個價錢黎講真係算好多野食可以揀!鍾情焗雞既我叫曬所有口味既焗雞🍗🤤🤤:🍗冬蔭公焗雞🇹🇭👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻期間限定,表皮無沾炸粉,雞肉超嫩滑,大愛🥰🍗BBQ香辣焗雞 🌶👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻個BBQ醬勁惹味,又帶少少辣,好好食!😍🍗雙重芝士焗雞🧀👍🏻👍🏻重芝士粉,但如果係芝士醬仲惹味😆🍗噴火辣焗雞🌶🌶🌶👍🏻👍🏻👍🏻呢個真係辣,食開辣既朋友應該好鍾意😋🍗蜜糖蒜香焗雞🍯👍🏻👍🏻好多蜜糖甜甜地,不過蒜香味唔係好出。🍗黃金鹹蛋焗雞🥚👍🏻👍🏻外皮都係鹹蛋黃,好邪惡。🍗韓風紫菜焗雞🇰🇷👍🏻呢個普普通通,味道無乜驚喜。總括黎講焗雞雞肉好嫩同juicy🥰仲要全部都好多肉,岩曬食肉獸!不過我會想最出面層皮唔沾炸粉,咁就更加似焗雞啦😌🍕一個Pizza細細個有
👧🏻Wodafoodie in Causeway Bay

鍾情焗雞既我叫曬所有口味既焗雞🍗🤤🤤:

🍗冬蔭公焗雞🇹🇭👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
期間限定,表皮無沾炸粉,雞肉超嫩滑,大愛🥰
🍗BBQ香辣焗雞 🌶👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
個BBQ醬勁惹味,又帶少少辣,好好食!😍
🍗雙重芝士焗雞🧀👍🏻👍🏻
重芝士粉,但如果係芝士醬仲惹味😆
🍗噴火辣焗雞🌶🌶🌶👍🏻👍🏻👍🏻
呢個真係辣,食開辣既朋友應該好鍾意😋
🍗蜜糖蒜香焗雞🍯👍🏻👍🏻
好多蜜糖甜甜地,不過蒜香味唔係好出。
🍗黃金鹹蛋焗雞🥚👍🏻👍🏻
外皮都係鹹蛋黃,好邪惡。
🍗韓風紫菜焗雞🇰🇷👍🏻
呢個普普通通,味道無乜驚喜。

🍕一個Pizza細細個有齊4隻味,咁就唔怕食得太飽食唔到雞👍🏻👍🏻小食叫左泡菜、柚子醋沙律、芝麻菠菜、酸蘿蔔、辣拌海蜇。想講個海蜇真心大推,佢個韓式醬汁撈埋爽口既海蜇超好食‼️‼️😍😍😍我encore再encore😋😋😋

呢間放題平價、好食又坐得舒服,真心覺得幾正,記得趁仲有呢個promotion黎試下啦☺️☺️

📍 Sodam Chicken (銅鑼灣)
銅鑼灣耀華街3號百樂中心7樓
Type of Meal