2019-02-18
今日專登請假在屋企大掃除,去完銀行就拿拿聲買兩個外賣閃人,本來都未諗到食咩的,我係比佢個「早食早著數」優惠吸引左黎,一個午餐連飲品只係$29!!!呢個年代去邊度揾!可惜好似只限星期一至五中午唔知幾點前。佢都有幾個選擇比你揀,我就叫左粟米汁雞扒飯同煎蛋肉醬意粉,而佢既速度就超快,由我比完錢拎張票去Counter到我拎得個外賣走,前後只係2分鐘!其實呢間MX我地都幫襯過幾次,佢門口有自助售賣機,當收銀好多人排隊時用佢就最好!仲有自助斟水處!而餐廳寫住有60分鐘WIFI分鐘,雖然我無用過,但咁既快餐店都提供WIFI真係比個讚佢!第二個讚係我見到個姐姐會回收番D無開過既糖包、牛油等,作為環保人士我好欣賞!不過呢. 明明寫住日日無飲管,但我個外賣汽水仍然附送飲管一支,唉...今日無帶食物盒黎買外賣已經心有愧...番到屋企梗係食飯啦,佢個份量並無因為價錢而少左,雞扒兩大塊!粟米汁都夠!而肉醬意粉的肉醬都夠多!味道都幾好呀!咁既價錢黎講真係100分!
粟米雞扒飯
肉醬意粉