2020-04-15 784 views
近排同男朋友搬屋,裝埋傢俬、清潔埋,下下都11點幾12點,好彩太子一帶好多餐廳都開到好夜,我哋行行吓就行到呢間串燒店。由於客人唔係好多,所以服務好周到,會向我哋推介有乜嘢好食😋叫咗雞翼、燒冬菇、黑毛豬同埋煙肉蘆筍卷,即叫即燒,熱辣辣,雞翼皮燒到脆卜卜,入面肉質好嫩滑juicy, 味道有種自己去燒嘢食嘅感覺。冬菇就加咗七味粉吊味,但仍食得出菇味濃郁。黑毛豬豬味都好重,不錯!另外叫咗雞軟骨同埋牛舌,雞軟骨成舊都係脆嘅,兩個人分一串還好,一人一串就多左啲!牛舌就真係相當好食!唔會乾爭爭,好juicy!!!再追加左牛油金菇,重牛油,正!幾欣賞佢呢度唔係好似大陸咁,全部食材加七味粉,一樣味,而且普遍都幾好食,不過價錢相對貴左少少,如果平番啲,性價比就高啦!

再追加左牛油金菇,重牛油,正!