🍔前一晚好想食burger😌😌睇返自己既to go list發現honbo都bookmark左幾耐,仲係香港唯一入左全球既唔知咩排行榜😂😂好似好勁抽喎,今日就要睇下佢咩料子🤣地方有些少難搵😅😅真係兜左五六分鐘先搵到,原來上樓梯就係😒我地12:45左右到,探完熱就可以坐低。舖頭以藍白色為主,簡約既裝修都可以好有taste😌樓面有兩個職員,都要以英文溝通,係窿窿見到廚房大約四五人,大家都知好焗好熱,但佢地個個都戴晒口罩👍🏻👍🏻辛苦晒啦真係!由於唔太餓,所以只係order左兩個漢堡包及一支cream soda 😚😚🍔cheese burger $88對我黎講,食burger係一定要食牛😌😌等左五分鐘左右就有野食😚層次分明,包體唔係帶有油林林既光頭佬🤣微暖鬆軟搽左牛油,最讚係塊漢堡真係一啲都唔乾,裡面仲係半生熟,所以食落好juicy鮮嫩🤤🤤肉味濃!平時我唔係特別鍾意食酸瓜,不過佢地既酸瓜令我印象幾深刻,唔係太酸又爽口,唔知點解覺得好新鮮😂😂做到balance既效果喎🤪🍔honbo1.5 $124條佬話緊係要食招牌🤣🤣揀左個中間位1.5既試試,層次無我果個咁分明😂😂😂我試食啖覺得heavy得黎比

🍔cheese burger $88

Cheese   Burger

🍔honbo1.5 $124
條佬話緊係要食招牌🤣🤣揀左個中間位1.5既試試,層次無我果個咁分明😂😂😂我試食啖覺得heavy得黎比我想像中淡咪啲😋大大塊牛肉,兩片半溶芝士及秘製醬汁,條佬仲落埋芥末及茄汁,重口味無誤😂我都係鍾意我果個cheese burger多啲😘
Honbo  1.5

個人好喜歡食漢堡包😌😌真係試過牛肉漢堡又乾又粉,好似未熟咁🙂又試過成個burger油林林,好似個包浸左啲油先上枱😂😂雖然咁伏,但竟然呢啲舖仲生存緊😬😬

今次呢間你話係咪真係正到要再黎,或者瘋狂介紹比人🙂我又覺得未至於!但honbo係做到整體都平衡到,塊漢堡係成個burger既精髓😎鮮嫩又多肉汁,各方面都控制得幾好,仲威威到香港唯一一間入到個唔知咩榜(懶得去search😌)我諗咁多人讚,有少少成分係因為個名氣!?🤔🤔當然味道都唔差喇😚😚價錢方面我地覺得貴左少少,所以整體黎講呢,性價比屬於中等喇!🤗
Cheese   Burger