2017-07-18
我同我bb終於可以一齊放假,但係落大雨囉😭唯有去d室內地方行下街食下野!最後,行到好攰好累,就決定大吃一餐,食放題啦!經過網友嘅介紹下,我地就決定食呢間放題!入到餐廳,員工禮物同服務都ok,環境同坐位都舒服!我地就緊係拎曬d紙出黎畫野先啦!刺身拼盤三文魚好厚切,都幾肥美,深海大赤蝦都幾爽口同鮮甜👍🏻我要推介大家食赤貝,好新鮮,又大塊又爽口卷物同創作壽司基本上我地每件都藝款黎試吓,賣相唔錯,味道都ok,細細件,冇咁易飽肚👍🏻鮮蝦海鮮生春卷,都幾特別炸物我地就叫左炸吉列蠔同都炸一口芝士,蠔都好濃味,芝士都好香,炸物都好脆北海道焗廣島蠔好香好濃嘅芝士白汁味,廣島蠔都幾大隻,幾鮮甜蒲燒鰻魚鰻魚都燒得幾入味,我bb瘋狂叫牛油粟米我bb話佢食親放題都必食😂😂確實係整得唔錯,好香牛油味,又夠甜甜品甜品款式都幾多架,又有蛋糕又有生果,可以自己出去甜品櫃到拎!最後嘅重點每人都可以有一杯movenpick 嘅雪糕,太爽啦!我叫左朱古力,我bb叫左意大利奶凍,兩杯都好好味總括來講,間放題選擇食物多,服務同環境都唔錯,大家可以值得一試!
刺身拼盤
卷物同創作壽司
炸物
北海道焗廣島蠔
好香好濃嘅芝士白汁味,廣島蠔都幾大隻,幾鮮甜
蒲燒鰻魚
鰻魚都燒得幾入味,我bb瘋狂叫
牛油粟米
甜品