2021-04-07
❐ 草飼牛肉漢堡🍔(轉乾式熟成牛肉)配薯條 $208評分 ▮ ▮ ▮ ▮ ▯ ▯ ▯ ▯ ▯ ▯⟰ 落望漢堡算大個,外層麵包🥯有烘過但過咗火,麵包底有少少燶🚫⟰牛肉漢堡比起外層麵包都仲要大塊,乾式熟成牛肉整到太太太太乾身,完全感受吾到保留原汁原味同The Butches Club爭勁遠❌⟰漢堡入面仲有英式煙肉、康堤芝士、生菜🥬、番茄🍅同埋酸瓜,芝士味唔算濃烈,煙肉燒到太乾身,總括係全個包一個字!乾!⟰薯條🍟份量算大份都夠脆味道正常❐ 朱古力布朗尼蛋糕 $98評分 ▮ ▮ ▮ ▮ ▯ ▯ ▯ ▯ ▯ ▯⟰朱古力布朗尼蛋糕🍫上面鋪滿香蕉片同埋焦糖爆谷,賣相相當吸引,打卡一流⟰焦糖爆谷🍿食既時候脆卜卜焦糖味幾香,相比下香蕉🍌唔算太甜,食落幾好味⟰朱古力布朗尼蛋糕食落覺得太太太甜,真係甜得滯同甜到有少少接受唔到🚫連埋香蕉片一齊食先中和番少少但絕對不encore❐ Nudie果汁400ml (香橙味) $48評分 ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▯ ▯ ▯ ▯⟰樽裝果汁飲落唔太甜橙味濃郁,不錯不錯但偏貴🍚推介指數☻ ☻ ☻ ☻ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ (10為最高)
評分 ▮ ▮ ▮ ▮ ▯ ▯ ▯ ▯ ▯ ▯
⟰薯條🍟份量算大份都夠脆味道正常
❐ 朱古力布朗尼蛋糕 $98
評分 ▮ ▮ ▮ ▮ ▯ ▯ ▯ ▯ ▯ ▯
❐ Nudie果汁400ml (香橙味) $48
評分 ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▯ ▯ ▯ ▯
⟰樽裝果汁飲落唔太甜橙味濃郁,不錯不錯但偏貴
🍚推介指數
☻ ☻ ☻ ☻ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ (10為最高)