2020-07-10 2340 views
咁啱係網上見到呢間餐廳就比佢既裝修吸引住😚雖然舖頭唔算大但所有設置都擺咗好多心思 例如係張枱係用馬賽克風格😌而且比起其他西式餐廳佢既野食選擇算係多 好啱比朋友黎傾下計食下野🤪咁我地就嗌左2個主食加1個小食 主食分別係日本帶子黑松露什菌意大利飯 同 牛油汁蜆肉自家製蝦米意大利粉•日本帶子黑松露什菌意大利飯🍛•-個意大利飯真係充滿住黑松露 又香又啖啖都係松露😚而個飯煮得啱啱好 又唔會過冧 個帶子係煎得彈牙得黎個生熟程度係剛好 仲有少少脆添🤤.•牛油汁蜆肉自家製蝦米意大利粉🍝•-另外個意大利粉首先最特別既係個粉唔係普通食個種 口感似係自家製既粉✨每一啖都黏住啲醬汁 又好香牛油味 蝦米雖然係個粉到但唔會因醬汁而令到佢唔脆口🌝•鵝肝多士🥪•-仲有個鵝肝多士 我認為呢個係最好食嘅👍🏾鵝肝既分量同多士係啱啱好 唔會太少 鵝肝既油香加上多士既脆相映成趣🤤推!!!飲品就叫左杯芒果椰子梳打 同 鮮果士多啤梨檸檬薄荷梳打👹2杯既味道一啲都冇伏 個人推介芒果椰子 而另一杯好fresh同咪開胃🌈

•日本帶子黑松露什菌意大利飯🍛•
個意大利飯真係充滿住黑松露 又香又啖啖都係松露😚