必去 高質‼️突然迷上印度菜 想餐餐食😚船街有好多野食 想一一試晒!呢餐好好service好細心🤓落單時 問左我地幾多個人 將切到既dish都分左做4份🧡仲要間唔中就走過嚟問我地覺得點☺️食前仲有個welcome bites💕🌈Chicken Dum Biryani 雞柳香料炒飯 $158Must Eat‼️嚟之前都已經決定要嗌呢個 冇失望呢🥳個樣係咪好似酥皮湯 個dum可以keep warm係真既 飯放左好耐都仲暖👍🏻waitress叫我地唔好食個皮(因為燶左?試左係可入口的 唔好食姐) 隔離有乳酪同洋蔥 兩樣都係印度菜一定有既配搭😚乳酪中和番 冇咁油膩 講番個飯先 中意食印度米 長條形 總係覺得正啲冇咁硬 個飯係濕濕地 有好多雞肉同香草 好好味仲要好抵 好大份我諗有4碗飯😆其實呢個應該叫羊先啱 下面仲有雞🌈Cheese Truffle Naan松露芝士烤餅 $68Must Eat‼️Naan配上重重的黑松露醬同芝士🧡我好愛!必食必食必食😍就咁食 唔洗任何點野夾任何野都得😍好足料之餘 塊餅都好食先勁嘛!(呢到係2份naan嚟)🌈Chicken Makhani 奶油香滑雞 $158去邊間食印度
Chicken  Dum  Biryani  雞柳香料炒飯

Chicken  Dum  Biryani  雞柳香料炒飯
Cheese Truffle Naan 松露芝士烤餅

Chicken Makhani 奶油香滑雞

🌈Chicken Makhani 奶油香滑雞 $158
去邊間食印度野呢個都係必嗌既 但我唔識好pro咁去講係點 味道都係好好食 雞既份量都好多 配Naan係絕配😋
Tandoori Salmon 炭燒三文魚

🌈Tandoori Salmon 炭燒三文魚 $168
正👍🏻燒得好香好滑 夾埋下面啲洋蔥食 再滴幾滴檸檬汁上去 係比平時食三文魚重口味少少 但好味😋

🌈Colonel’s Scoloch Eggs 雞蛋釀羊肉配威士忌$128
呢個又係去前就想食 有少少失望😐簡單啲講即係有醬的羊肉乾夾住蛋 食完再飲shot whisky 而呢shot whisky係唔好飲的 可以試下 冇幾可會咁食😂
Bhindi Amchoorwali 石榴香草炒秋葵

🌈Bhindi Amchoorwali 石榴香草炒秋葵 $128
食唔晒的秋葵😢嗌得太多 好飽。。呢個唔應該出現同唔抵🤨好多印度香料炒秋葵 略鹹 秋葵淋淋的 冇晒啲潺 有人中意啲潺有人唔中意😜
Kesar Kulfi

🌈Kesar Kulfi $68
由於睇完個名都唔知係咩 我上網睇圖 係一條圓雪條既樣 我以為真係原條上😂原來切左做cube 食落係好凍好creamy既番紅花雪糕 加埋少少開心果粒 好啱我口味😍
Aam-Tini

🌈Aam-Tini $128
望完都唔知咩 我飲到芒果base加印度香料 仲有少少酒精😂好飲😚見到有啲黑色點點應該係香料啦
2021-10-20
Type of Meal