早前跟友人到了𝚂𝚔𝚢𝟷𝟶𝟶吃下午茶住係香港咁耐都冇去過🤍因為一直以為只係觀光既地方點知原來仲有下午茶呢個位打卡真係好靚!一𝚜𝚎𝚊𝚛𝚌𝚑先知原來𝚜𝚔𝚢𝟷𝟶𝟶既𝚝𝚎𝚊 𝚜𝚎𝚝係由𝚁𝚒𝚝𝚣 𝙲𝚊𝚕𝚝𝚘𝚗提供即刻吸引左我同朋友去試🤍 ﹆ 📋 𝚖𝚎𝚗𝚞⋄ 𝚂𝚊𝚟𝚘𝚛𝚒𝚎𝚜 ⋄𝚋𝚊𝚋𝚢 𝚊𝚜𝚙𝚊𝚛𝚊𝚐𝚞𝚜 𝚊𝚗𝚍 𝚚𝚞𝚒𝚗𝚘𝚊 𝚝𝚊𝚛𝚝𝚕𝚎𝚝𝚕𝚎𝚖𝚘𝚗 𝚜𝚑𝚛𝚒𝚖𝚙𝚜 𝚊𝚗𝚍 𝚠𝚑𝚎𝚊𝚝𝚐𝚛𝚊𝚜𝚜 𝚜𝚊𝚗𝚍𝚠𝚒𝚌𝚑𝚜𝚎𝚊𝚠𝚎𝚎𝚍 𝚏𝚘𝚒𝚎 𝚐𝚛𝚊𝚜 𝚌𝚛𝚎𝚊𝚖 𝚋𝚕𝚒𝚗𝚒𝚜 𝚠𝚒𝚝𝚑 𝚛𝚊𝚜𝚙𝚋𝚎𝚛𝚛𝚢 𝚓𝚊𝚖𝚠𝚒𝚕𝚍 𝚖𝚞𝚜𝚑𝚛𝚘𝚘𝚖 𝚊𝚗𝚍 𝚋𝚕𝚊𝚌𝚔 𝚝𝚛𝚞𝚏𝚏𝚕𝚎 𝚙𝚞𝚏𝚏𝚙𝚊𝚗𝚍𝚊 𝚌𝚘𝚝𝚝𝚊𝚖𝚊𝚝𝚌𝚑𝚊 𝚌𝚑𝚎𝚎𝚜𝚎𝚌𝚊𝚔𝚎 𝚜𝚊𝚋𝚕𝚎 𝚋𝚛𝚎𝚝𝚘𝚗𝚙𝚒𝚜𝚝𝚊𝚌𝚑𝚒𝚘 𝚊𝚗𝚍 𝚛𝚊𝚜𝚙𝚋𝚎𝚛𝚛𝚢 𝚝𝚊𝚛𝚝𝚜𝚌𝚘𝚗𝚎 𝚠𝚒𝚝𝚑 𝚜𝚝𝚛𝚊𝚠𝚋𝚎𝚛𝚛𝚢 𝚓𝚊𝚖 𝚊𝚗𝚍 𝚌𝚕𝚘𝚝𝚝𝚎𝚍 𝚌𝚛𝚎𝚊𝚖果然係𝚁𝚒𝚝𝚣 𝙲𝚊𝚛𝚕𝚝𝚘𝚗出品每一件都好好食開心果甜品真的很不錯連我不太吃甜的也全部吃完𝚘𝚛𝚍𝚎𝚛泡沫咖啡就可獲得𝚌𝚊𝚏𝚎 𝟷𝟶𝟶既字🥹由於𝚝𝚎𝚊 𝚜𝚎𝚝要預訂請大家先預約好喔🤍等到黃昏日落時打卡

早前跟友人到了𝚂𝚔𝚢𝟷𝟶𝟶吃下午茶
住係香港咁耐都冇去過🤍
因為一直以為只係觀光既地方
點知原來仲有下午茶

呢個位打卡真係好靚!

即刻吸引左我同朋友去試🤍

請大家先預約好喔🤍

等到黃昏日落時打卡
張相真係好有𝚏𝚎𝚎𝚕☺️
香港都有𝙷𝚘𝚗𝚐 𝙺𝚘𝚗𝚐 𝚂𝚔𝚢🤍

打卡一流, 食物都一流
又點可以錯過!!!
2024-04-10
Type of Meal