2009-02-13 60 views
數下手指,原來都有六年未黎過呢度食。見個FD聽日走,就同佢黎呢度試下啦。下午三點幾,都唔算多人既。都搵到個坐得落既位既。炒蛋、火腿呢個真係至尊啊,雖然成日食大記既早餐,但呢個炒蛋真係好食過大記好多。呢度既炒蛋都唔係加左太多牛油,都可以炒得咁滑,絕對唔可以同既炒蛋比。火腿都可以既,煎得幾好食。多士係原塊既厚多士,我特登要多油、因為多油係好食,而且多士好脆口。我真係好鍾意食呢種厚多士,而家無乜機會有得食。叉燒通粉叉燒好多舊,通粉又夠爽。而且個雞湯湯底好清甜,真係好正。凍杏汁燉蛋難得黎到,就叫埋呢個食。個蛋好夠滑,加埋杏汁就更好食。凍奶茶普普通通啦,今次就落得太多奶。而且個杯係之前既熱飲杯size。呢餐真係好好味,又好飽。我最佩服既係呢度做野既效率,你食定野,唔使十幾秒就幫你收左佢。難怪一日可以做到咁多轉。好想再有下一次。希望我個fd去到北京繼續努力啦。

炒蛋、火腿
多士
叉燒通粉
叉燒好多舊,通粉又夠爽。而且個雞湯湯底好清甜,真係好正。
凍杏汁燉蛋
難得黎到,就叫埋呢個食。個蛋好夠滑,加埋杏汁就更好食。
凍奶茶

好想再有下一次。希望我個fd去到北京繼續努力啦。
叉燒通粉
炒蛋、火腿