2018-01-10 136 views
滿屋系列出哂名係好食同穩陣,2017年既尾尾我同朋友去左食旺角既至尊滿屋,原來早小小黎係唔洗等位架,正!一黎到坐低左之後我就即刻出左去睇甜品櫃同飲品櫃,選擇唔算多,但都吸引,係落單點野食之前可以試一試先。我朋友好誇張,一黎就試左兩舊brownie,佢話呢到D brownie好正好好味!一黎就上左刺身先,呢到既刺身好大盤,岩哂我影相po下ig story,另外難得地呢間放題有希靈魚,平時想搵希靈魚食下都唔容易架,佢三文魚同蝦都算肥美同新鮮,好味道!跟住黎左份牛柳粒,我同朋友第一啖食覺得麻麻地,之後食下食下又覺得幾好食,可以配埋蒜頭一齊食,味道口感都幾好!羊架朋友怕果陣味,所以得我自己一個點左,羊架味道還可以,唔算好so,我覺得佢算整得好唔錯!每次要點炸物,我都一定會叫天婦羅蝦,呢間D炸蝦夠大隻,粉唔算話好厚好大舊,蝦係海蝦type,不過我食到炸物果陣已經凍左小小,可能因為我地太掛住食刺身了!芝士蠔同牛舌都好好味,芝士蠔一個人可以食幾隻,芝士味唔膩,蠔又唔腥,值得encore。牛舌好 "林",一份既份量唔多架,所以都要encore!壽司類型全部都好新派,不過全部都幾好味,唯一係覺得飯多左小

壽司類型全部都好新派,不過全部都幾好味,唯一係覺得飯多左小小,不過D三文魚全部都幾正!
2017-12-28
$200 (Dinner)