2024-02-17 1499 views
情人節男朋友帶着我去呢間元朗極高私隱度嘅私房菜,情人節套餐兩個人埋單唔使$1400,成個用餐感覺非常良好,環境,音樂,服務態度都值得一讚😍成個環境好高私隱度,每一場都淨係招呼兩台客,我哋係其中一台,服務員嘅態度亦都10分好,到到菜都介紹得好詳細,仲教我哋點樣去食🥰😋前菜嚟咗兩個沙律,車厘茄有紅青黃綠青藍紫,唔同顏色,好特別,粒粒都好甜😋餐湯係洋蔥蘑菇湯,味道超級濃郁,一啖接一啖,停唔到口🥰嚟到主菜第一道係黑糖黑醋雞,雞肉超級嫩滑,一啲都唔鞋,淡淡勁Juicy味道十級鮮甜😍第二道主菜係香煎魚配龍蝦湯,魚肉嘅魚皮煎到好香口,淡淡油脂😝最後一道主菜係豬鞍,炸魚衣甘藍,烤蜜糖薯仔,同埋其他雜菇配菜,味道好好,好有特色🥰最後當然唔少得甜品,寫到靚靚嘅happy Valentine’s Day,同埋柚子牛奶布甸同Tiramisu做一個完美嘅ending❤️

餐湯係洋蔥蘑菇湯,味道超級濃郁,一啖接一啖,停唔到口🥰