2024-05-07 72 views
喺九龍城食泰菜就食得多啦,今次就食咗中菜!餐廳位置非常方便,位於宋王臺站附近,由地鐵站行過去大約3分鐘左右就到達🚇食物方面清蒸海斑魚肉夠嫩滑彈牙,最緊要係冇魚腥味,夠新鮮,食嘅時候加埋上面啲蔥同豉油汁一齊食就更好味啦🐟 白鱔係好容易腥,但呢度嘅豉汁蒸白鱔球就冇呢個問題,食落夠爽口惹味,啖啖肉❗️魚香茄子成日都係我很喜歡的菜式,好適合撈飯一齊食,食到唔停口😋嚟呢度慶祝生日係一個唔錯嘅選擇,可以預先聯絡餐廳自訂語句,語句會展示於餐廳大螢幕,除此之外,餐廳仲有麻雀枱供應,等上餐之前可以同朋友一齊玩下。✨溫馨提示:食海鮮嘅話最好提前預訂,如果唔係嚟到賣晒失望就唔好啦🥸▪️清蒸海斑▪️豉汁蒸白鱔球▪️魚香茄子煲

▪️清蒸海斑
▪️豉汁蒸白鱔球