2021-08-10 1242 views
政府消費券出嚟啦⋯⋯啱啱喺銅鑼灣SOGO shopping完!梗係食返餐正嘢啦⋯⋯隔離就係金百利商場有一間🎊🎊麻辣派對🥳正宗川菜餐廳裝修非常有型格!而且座位坐得相當舒服!最重要係食物質素高而且物超所值⋯⋯酸菜魚酸菜魚😬我哋選擇左江團魚!魚片😄其實我哋唔可以叫佢做魚片超厚切!非常厚肉!肉質鮮嫩!又滑又鮮味!仲係冇骨添⋯⋯喺普通餐廳食一個酸菜魚一定冇可能好似呢度好似一個大面盆咁!🤩魚肉份量超大⋯⋯味道相當濃郁!有大量嘅配菜!我哋自己仲加咗水晶粉!我哋淨係食咗呢個都超滿足!連啲湯都好鮮味!口水雞醬汁非常濃厚!仲可以揀選辣度添⋯⋯香脆嘅花生襯托住美味嘅醬汁!雞件吸收晒醬汁超惹味⋯⋯本來想來一碗飯!但係實在太飽啦⋯⋯咁嘅價錢咁嘅質素😍超值之選!我個朋友話過兩日又要再嚟食添⋯⋯
有一間

🎊🎊麻辣派對🥳

正宗川菜

酸菜魚

酸菜魚😬我哋選擇左江團魚!
魚片😄其實我哋唔可以叫佢做魚片超厚切!
非常厚肉!
肉質鮮嫩!又滑又鮮味!仲係冇骨添⋯⋯

口水雞

咁嘅價錢咁嘅質素😍超值之選!
我個朋友話
過兩日又要再嚟食添⋯⋯