Burger Joys 來頭真係好勁,唔單止喺openrice有超過900個好評,仲要係香港區唯一入選全球50最佳漢堡包店。講到咁正,咁緊係要試一試啦!————————————————🍔 芝士牛肉漢堡, $110(4/5)漢堡包用左米芝蓮2星大廚Michael Gillet研發嘅麵包,配合洋蔥、蕃茄、生菜、牛肉、芝士、酸瓜同埋醬汁而成,成個包大概高7-8cm到。個包入口非常鬆軟同有好香嘅牛油味(個特製麵包真係我食過最夾漢堡嘅麵包),牛肉有牛味同香口,其他配料亦為個包增加左唔同嘅層次再配合酸甜嘅醬汁平衡膩感,真係唔錯。而且個包裝幾好,完全唔使驚漏汁。唯二唔完美嘅地方就係牛有少少根同調味有啲唔平均。————————————————
————————————————

🍔 芝士牛肉漢堡, $110(4/5)
————————————————