Hiring
$16,000-$19,500
Monthly (Negotiable)

青花 (THE FOREST)

Champak Restaurant by ATUM (THE FOREST)
2018-08-11 165 views
有時放假想出街行下食飯,諗唔到食咩就上openrice 睇食評,之前都睇到餐廳排名 喱間餐廳都經常榜上有名,琴日就同老公去試下先😋我地6點左右去食,諗住唔洗排隊等位,好彩有位for walk-in (下次訂定檯穩陣d)😅估唔到旺角區都會有間裝修咁有心思嘅餐廳,遠距離望到綠油油 花草樹木🌲比人感覺好舒服😌我地點左 大蝦🦐金邊粉,炭燒豬頸肉,龍蝦冬蔭芝士耳朵粉😋 飲品就叫左三色冰奶蓋,蝶豆花啫喱梳打大蝦🦐炒金邊粉賣相 伴碟 靚😋 原隻大蝦 好鮮味👍🏻 金邊粉好香 炒得好干身,滴埋青檸汁 好開胃龍蝦冬陰芝士耳朵粉龍蝦好大隻 彈牙👍🏻蒜容冬蔭香味加芝士,夠晒惹味 抵食炭燒豬頸肉燒得岩岩好,唔會好乾,點埋泰式辣汁 正三色冰奶蓋龍鬚糖加椰奶😋好靚 ❤️又唔會太甜蝶豆花啫喱梳打杯飲品顏色好靚😊好fresh青檸味餐廳環境 食物質素 服務態度 都好好下次會再黎試其他菜式👍🏻

大蝦🦐炒金邊粉
泰式大蝦炒金邊粉

龍蝦冬陰芝士耳朵粉
蒜香牛油龍蝦冬陰公芝士耳朵粉

龍蝦好大隻 彈牙👍🏻蒜容冬蔭香味加芝士,夠晒惹味 抵食

炭燒豬頸肉

炭烤豬頸肉

燒得岩岩好,唔會好乾,點埋泰式辣汁 正

龍鬚糖加椰奶😋好靚 ❤️又唔會太甜

蝶豆花啫喱梳打