2020-03-14 292 views
2020年3月9日 星期一今日要去中環到睇牙,本身約咗6:00 ,但係最後早左到,而且又好早睇完,所以就諗住喺附近買啲嘢返屋企食途經呢一間鋪頭,聞到好香嘅味道,似係燒肉嘅味,好自然就俾佢吸引左入到去先知道原來係專食burger嘅,有好多款唔同嘅漢堡包可以架,仲可以升級要套餐,有埋小食同飲品,於是每樣都要少少順便拎返屋企同屋企人品嚐返到屋企打開食物仲好熱辣辣,有美式炸雞配秘製辣醬,見到份量都唔少,炸得好脆口之餘食落去真係有少少辣,好想我配左芝士醬一齊食,感覺會冇咁辣,更加容易入口另外仲叫咗蒜香雞翼,雞翼上面真係有一粒粒揸船,食落去十分香口,雞肉好嫩滑至於burger方面,我簡簡單單叫咗牛肉漢堡,見到漢堡包好明顯係燒過嘅,而中間嘅牛肉都好厚身,咬落去啲肉汁飛晒出嚟,好juicey最後仲加咗小食炸薯圈,炸到一條條好分明,食落去唔會太過油膩,脆卜卜唔經唔覺已經即刻清晒雖然睇落好似好貴咁,但係最後我同屋企人幾個人分享,而且野食真係幾高質素,下次可以再試其他食物
2020年3月9日 星期一

2020-03-09