2023-04-30 161 views
之前同同事中午會嚟食lunch,但每次都食唔到蛋餅因為要夜晚先有,今日收工想食就特登過嚟試吓。芝士肉鬆蛋餅 $32 因為我好鍾意食芝士蛋餅,所以對佢期望好高,但係呢個芝士味唔夠出,不過肉鬆同個蛋都足料,但因為我好想食芝士味濃啲嘅下次要試爆漿芝士蛋餅,不過呢度嗰張唔夠台灣嘅好食,台灣個醬鹹鹹甜甜好好味,阿元嘅蛋餅醬偏鹹同台灣有啲唔同冇咁好食。滷味拼盤 $35 滷味唔夠入味,豬耳比較難入味的當然就唔夠味,但係估唔到連甜不辣都唔係太入味,係個蛋比較好食,如果全部嘢都好似蛋咁入味就唔錯嘅。新竹貢丸湯 $20食咗一粒先記得影相,唔錯嘅幾好食,貢丸彈牙加埋個湯,食咗啲炸嘢飲下個湯好舒服香脆大雞扒 $45份量夠晒大但兩個人食會覺得有啲漏,如果四個人叫一份share我覺得岩岩好

芝士肉鬆蛋餅 $32

滷味拼盤 $35