今日又嚟到九龍城搵嘢食 經過一間西餐廳 見到入邊裝修優雅 set dinner都係三百幾蚊一位~選擇都幾啱食 於是入去試吓餐廳嘅裝修好靚,好有外國風情 樓底高 牆掛上唔同嘅畫 侍應好熱情上嚟招待我哋兩個人叫咗set menu ~ 洋蔥湯好清新 配埋香脆蒜蓉包一齊食 西班牙腩片沙律份量好多 豬腩片肉味香濃 主菜方面,我哋揀咗德國鹹豬手 豬手 熱辣辣上枱 好香脆開胃 配埋酸菜食 好味~另一個我最鍾意嘅,就係燒焗牛仔膝 肉質彈牙 燒汁好惹味 連埋啲牛骨髓都食埋 飲品揀咗青檸梳打 清新 refresh ! 總括嚟講 呢度環境優雅 服務好 食物份量充足 性價比高 推介

西班牙腩片沙律份量好多 豬腩片肉味香濃

飲品揀咗青檸梳打 清新 refresh !