2021-04-25 1155 views
這間虎鐵位於銅鑼灣澳門逸園中心12/F,係一間日式鐵板燒,地方環境好有日式風格,坐落感覺都好寬鬆舒適😙,感覺都算唔錯🤔!.虎鐵特選套餐(C)鴨肝蒸蛋食入口聞到鴨肝嘅香味😙,去嘅蒸蛋十分之嫰滑🤔,味道恰恰好😋!.煙燻帆立貝好香煙薰😙嘅味道,帆立貝望見都好吸引😮,食到入口味道都好鮮味😋,帆立貝肉身都好嫰!.香煎法國煎鴨肝賣相都好吸引😮,睇見都好想食🤔,味道香濃😙,食到入口即刻化開,味道好惹味😋,十分之滿足😊!.鴨肝炒飯香噴噴鴨肝味道😙,粒粒金黃色炒飯,放咗鴨肝,蔥花,令到更加香口味道更加好食😋!.A5和牛薄燒賣相十分之吸引惹味😋,牛肉肉質味道濃郁😙,牛肉都好juicy😋,食到入口好有口感🤔,味道十分之唔錯!.虎鐵特選套餐(D)鴨肝蒸蛋大海虎蝦賣相都好睇得,真係好靚😍,唔係好捨得食🤔😋,食到入口味道好惹味😙香口,蝦肉十分之爽口彈牙啖啖肉😋,真係夠哂鮮味👍!.南非鮑魚呢碟鮑魚賣相好吸引😲,真係睇得又食得🤔😋,鮑魚都算大隻又夠新鮮,食入口爽口又彈牙,尤其是去嘅醬汁帶酸嘅味道都好特別,鮑魚沾吓D醬汁味道更加好味😋,食埋去嘅鮑魚肝味道都唔錯🤔!.西班牙黑毛豬柳黑毛豬柳色香味俱全😙😋,豬柳賣相都唔錯🤔

虎鐵特選套餐(C)
鴨肝蒸蛋

煙燻帆立貝

香煎法國煎鴨肝
鴨肝炒飯

A5和牛薄燒
虎鐵特選套餐(D)
鴨肝蒸蛋

大海虎蝦

南非鮑魚

西班牙黑毛豬柳
黑毛豬柳色香味俱全😙😋,豬柳賣相都唔錯🤔,肉質都好juicy又夠腍身,食落又有口感😋🤔,真係好正👍!

和牛炒飯
好香和牛嘅味道😙😋,食入口粒粒飯口感🤔,加埋D和牛食味道濃郁又有咬口,同埋D蔥花更加香口味道唔錯🤔😋!

**以上加送沙律,味噌湯,甜品/咖啡**
2021-04-23
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$500 (Lunch)