2021-12-12 24 views
餐廳裝潢以白色同木色為主,比較簡約舒適。呢度啲枱唔會好逼,坐得幾舒服,適合一邊食野一邊同朋友傾計😽~-✨麵粉粿乾 $78麵粉粿一舊舊咁份量都幾多!而且口感煙煙韌韌,幾好咬口😙 配料有豬肉、炸江魚仔、滷冬菇、菜心、炸蒜、蔥😝~ 撈埋一齊之後都唔會太鹹,因為好多配料一齊食,口感好豐富😋 味道都幾好👍🏻食食下就清曬!-✨肉脞麵 $78肉脞麵係乾拌麵,黎嘅時候有一碗熱湯,食嘅時候可以飲☺️ 配料有豬肉碎、炸雲吞、白魚蛋、豬潤、生菜、冬菇、蔥🤓~ 面頭仲有秘制辣椒醬🌶️ 配料十分豐富,麵同魚蛋好彈牙👍🏻 炸雲吞好香脆幾好味😋 值得一提嘅係辣椒醬都幾辣,但夠惹味我幾鍾意!-✨囉喏 $78第一次食呢個菜式幾新穎咁😆 入面有青蘋果、青瓜、沙葛、炸豆卜、油條、囉喏醬、花生碎~ 囉喏醬味道香辣帶點甜味,食落好惹味好開胃🔥 自己比較鍾意食炸豆卜,好脆口🤪 加埋青蘋果同青瓜幾清新,可以解下膩!-✨班斕奶茶 $38✨美祿爆炸 $58一睇個賣相已經知道一定好好飲🥰 飲品面頭有一塊美祿餅乾同埋啲美祿波波,飲落好香濃嘅美祿味😋好正!!必試😎🌟~
✨麵粉粿乾 $78
✨肉脞麵 $78