2020-12-16 103 views
終於重開返嘅印尼菜😍🤤相比起之前,新裝修有煥然一新的感覺,整個店舖的風格都變得更現代化,而且光線非常充足👍🏻今次都係又叫我最鍾意食嘅印尼炒飯🤫Omni 印尼未來肉炒飯 印尼炒飯嘅賣相非常吸引,而且一上碟就聞到非常香的醬油味!不太乾也不太濕的飯,再配上雞蛋炒,一個普通炒飯就變得不簡單!小食拼盤(蝦丸,素肉春卷, 蝦片,魚餅)個人非常喜愛吃春卷,春卷的皮非常香脆可口,但係又不會好油膩🤤蝦丸和魚餅也非常彈牙,不會覺得好粉。人見人愛 加多加多(salad)沙律上放滿了很多的蝦片,一口脆片一口沙律,都非常有口感,令到不太喜歡食生菜的我也食光了!飲品方便,就點藍花之伯爵茶,玫瑰之香普洱茶,可以幫助消化解濟👍🏻👍🏻

Omni 印尼未來肉炒飯

小食拼盤(蝦丸,素肉春卷, 蝦片,魚餅)

人見人愛 加多加多(salad)