OPPA Coffee Bar Restaurant

2021-08-15 157 views
同朋友約好咗今日食lunch,已經預先打定電話book咗位,去到都有幾個人喺門口等緊位,所以好慶幸自己有打去訂位。一入去職員就話用餐時間只有75分鐘,所以一坐低五分鐘已經點左三樣嘢食,分別有蒸餃子,章魚小丸子同埋韓式芝士飯。一開始睇餐牌嘅時候,都覺得有少少貴。不過都唔緊要啦,因為我都想試一試。店員同我哋講小丸子係要自己整嘅,之後就放咗個Gas喺枱。最快嚟到既,估唔到係可樂,之後我哋傾咗一個鐘頭,先至嚟咗一碟蒸餃子。好彩我哋都唔係好肚餓,所以我哋冇吹過單。過多15分鐘,先至送上小丸子嘅材料上枱,我哋心諗,只係材料都要用咗一個鐘有多既時間準備,好彩我哋唔肚餓,之後個芝士飯先至到。個芝士飯味道係好好食,其他嘢食就真係都好一般,特別係個小丸子,試一次就可以了,因為真係普普通通。芝士飯係值得食嘅
火焰泡菜芝士飯
章魚小丸子