經過馬拉松式開會之後,深深疲倦😩超級肚餓!公司附近見到這間Olive cafe有石燒牛扒食即刻飛奔😛防役做得好好,探熱、消毒、安心出行,原來午餐食石燒牛扒可以任食沙律餐湯日本飯,啱曬我呢個大胃王呀😍😍Olive牛扒150 gram $68超級抵呀🤩🤩很快上枱,石板滋滋聲牛扒香味出曬嚟🤤🤤職員仲好細心提我唔好碰到石板,出去拎沙律餐湯同飯都係要帶足口罩,咁就大家放心啦👍估唔到牛扒非常高質,牛味濃郁,我自己整到五成熟,仲係粉紅色㗎!好開心🥳加了牛肉醬汁用嚟配白飯真係好正呀沙律🥗都非常新鮮仲有幾隻醬汁可以自己配搭餐湯不過不失,粟米好甜!日本米軟硬適中口感非常好👍配石燒牛扒非常之夾餐飲點即磨咖啡,好香濃唔錯加了雜莓蛋糕,超級滿足仲好飽㖭👍👍午市不收加一,真係覺得超值,返工午餐又一新選擇😝

Olive牛扒150 gram $68超級抵呀🤩🤩

很快上枱,石板滋滋

聲牛扒香味出曬嚟🤤🤤

沙律🥗都非常新鮮仲有幾隻醬汁可以自己配搭

餐湯不過不失,粟米好甜!
日本米軟硬適中口感非常好👍配石燒牛扒非常之夾

餐飲點即磨咖啡,好香濃唔錯

加了雜莓蛋糕,超級滿足仲好飽㖭👍👍

午市不收加一,真係覺得超值,返工午餐又一新選擇😝
$108 (Lunch)