我食暈香港九龍新界嘅放題turn out 萬變不離其宗總括嚟講 只要刺身新鮮,來貨靚,夠多件,唔好切到勁厚, 款式都其次,咁樣呢間大滿喜絕對okay 大家如果想食帆立貝刺身嘅放題,除咗中環xx 同 xx 外 荃灣xx (名要自已估 廢事幫人賣廣告) 而家多咗新choice 就係呢間 只可惜佢嘅帆立貝刺身叫咗9次 每次得四舊講真 放題熱嘢食,夠熱 出菜夠快 已經可以俾70分加上其他刺身跟足份量上 已經夠俾90 分推介特別食物 燉蛋 燒菠蘿 黑松露火灸三文魚壽司 正到喊左口魚火灸 得半塊 喊 蟹粥勁凍 乜事最後一人200 有找 (講緊8點前散水嗰轉 ) 比起聲稱有傳係同集團嘅尖咀店 平左80蚊 唯一分別呢間嘅蝦冇頭(手指尾甜蝦 bro 你明啦) 仲有,8點走已經冇哂忌廉溝鮮奶汔水 仲有,2個鍾根本唔夠時間食 會趕人走 有心理準備啦我知我啲相好吸引 拿 係我食咗超過100次放題多年經驗 先chok到點嘢食嘅方法 (我真金白銀食 okay)都有下次 但送我一個摩打口先至掂囉係咁
我食暈香港九龍新界嘅放題
turn out 萬變不離其宗

大家如果想食帆立貝刺身放題,除咗中環xx 同 xx 外 荃灣xx (名要自已估 廢事幫人賣廣告)
而家多咗新choice 就係呢間

推介特別食物 燉蛋 燒菠蘿

黑松露火灸三文魚壽司 正到喊
左口魚火灸 得半塊 喊

蟹粥勁凍 乜事

最後一人200 有找 (講緊8點前散水嗰轉 )
仲有,8點走已經冇哂忌廉溝鮮奶汔水
仲有,2個鍾根本唔夠時間食 會趕人走 有心理準備啦
都有下次 但送我一個摩打口先至掂囉

係咁
2014-02-04
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$180 (Dinner)
Celebration
Anniversary