OPPA Coffee Bar Restaurant

店名/Shop Name:Oppa coffee Bar Restaurant 地址/ Adresss: 尖沙咀金巴利街1號F種類/Type:韓式晚餐推介/Recommend:蟹膏蟹肉紫菜包飯,芝士炸雞人均價錢:$200店舖環境: 現代輕工業簡約設計交通:l尖沙咀地鐵站行13分鐘上菜速度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務態度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️食物口味:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️蟹膏蟹肉紫菜包飯$108紫菜包飯內有紅蘿蔔絲雞蛋絲和蟹柳絲,換上份量充足的蟹膏,海鮮味令到整個飯包錦上添花芝士炸雞$268真心超級推薦,炸雞外皮超級脆,內裏冇骨雞肉嫩滑,芝士內有紅椒和青椒絲,經過鐵板的熱力把紅燒和青椒的香氣滲入芝士內,伴着炸雞一起吃除了芝士的香濃味道,青紅椒增添了芝士的香氣,七彩的顏色令到食慾更加濃厚蘋果梳打$27清爽蘋果味的梳打檸檬梳打$27檸檬梳打一點酸味也沒有,但係最後都係覺得用可樂送炸雞係更加配搭
地址/ Adresss: 尖沙咀金巴利街1號F
種類/Type:韓式晚餐
推介/Recommend:
蟹膏蟹肉紫菜包飯,芝士炸雞
人均價錢:$200
店舖環境: 現代輕工業簡約設計