2024-02-08 153 views
天寒地凍想飲下湯,見到d評價都話花膠雞ok就試下。原標題,只有個湯底ok, 其他所有野食都好一般🫤 因為對上幾個comment都話d牛同海鮮好伏,所以就叫d大路野。墨魚滑,牛栢葉,豬皮etc結果同其他人講既一樣,分分鐘你係超市凍肉都好過佢。個蟹柳難食到我地只係食左3條,勁重雪藏味,好彩豬肉無咩雪味都叫ok都大份,好過湊湊😑 2條友食左$1000(無飲酒精飲品) 我地已經唔係叫d名貴食材,性價比都幾低😅 周圍幾張都係內地遊客,望到先知原來係大眾食評心諗唔怪得(都有香港人既)總結:如果覺得俾$308(2-3人份)飲個花膠雞湯係ok, 咁就真係上黎飲個湯+碗麵。$500落樓,如果要叫any肉 or 丸之類真係三思。因為佢真係唔值。服務態度係幾好既,不過可一不可再🥱

2024-02-08
  • 濃厚原隻雞煲花膠湯